Såhär funkar strongandhappy.se

Hur fungerar StrongAndHappy.se?

På strongandhappy.se får du tillgång till alla träningsprogram som finns på hemsidan, och du kan köra så många program som du vill, och så många gånger du vill.

Här hittar du alla träningsprogram som finns tillgängliga just nu.

Förutom det får du tillgång till olika artiklar för att du ska få lära dig mer om träning och hälsa, till receptbanken med olika förslag på god och nyttig mat att äta och en hel del annat.

Hur blir jag medlem?

Du registrerar dig här.

Vad kostar det?

Medlemskapet kostar 89kr i månaden och du är inte bunden att fortsätta ditt medlemskap, utan du betalar en månad i taget.

Du kan välja ett årsabonnemang, och betalar i så fall en förskottsfaktura.

Alla nya medlemmar får prova på en vecka helt gratis, och du binder dig inte att betala något om du vill avsluta innan den första månaden är slut.

Hur betalar jag?

Varje månad dras summan från ditt kort. Du får kvitto mailat efter varje betalning.

Om du väljer ett årsabonnemang kan du även betala via faktura, maila mig på info@claratoll.se i så fall.

Hur länge binder jag mig?

Du väljer antingen ett löpande avtal och i så fall kan du avsluta precis när du vill. Du betalar i förväg för månaden och får inte tillgång till kommande månads material om du inte betalar.

Är StrongAndHappy.se friskvårdsberättigad?

Ja! När du tecknar ditt abonnemang så skapas det automatiskt ett kvitto som mailas till den epost-adress som du har kopplad till ditt konto. Detta kvitto lämnar du sedan till din arbetsgivare. Vissa arbetsgivare vill ha mer information, maila mig info@claratoll.se så löser vi det tillsammans i så fall.

Hur får man feedback?

I forumet kan du skriva alla dina frågor du har om träningsprogrammen och allmänt om träning! Där kan du ladda upp korta filmer och få all hjälp du behöver.

Du kan också boka ett samtal med mig på 30 minuter för personlig feedback. Det ingår i ditt medlemskap! Läs mer här.

Vad händer med mina personuppgifter?

  • Ditt namn och övriga uppgifter sparas så länge du är medlem. Väljer du att säga upp medlemskapet så raderas dina uppgifter. Vill du vid avslutat medlemskap behålla dina uppgifter (ex om du tar en paus) så meddela det så pausar jag ditt medlemskap istället för att avsluta det.
  • Ditt namn syns enbart för andra än oss bakom stronandhappy.se om du lämnar en recension eller om du skriver i forumet, i andra fall kan ingen annan se ditt medlemskap och du kan inte se någon annan medlem.