Hur fungerar StrongAndHappy.se?

Varje vecka får du 3 hemmaträningspass och 3 gymträningspass. Förutom det får du utbildning inom månadens tema.

Varje måndag kl 5 publiceras veckans träningspass som du gärna får köra. Du måste inte genomföra alla 6 träningspass, utan du kör det du vill och hinner med.

Hur blir jag medlem?

Du registrerar dig här.

Vad kostar det?

Medlemskapet kostar 249kr i månaden och du är inte bunden att fortsätta ditt medlemskap, utan du betalar en månad i taget.

Du kan välja ett årsabonnemang, och betalar i så fall en förskottsfaktura.

Hur betalar jag?

Varje månad dras summan från ditt kort. Du får kvitto mailat efter varje betalning.

Om du väljer ett årsabonnemang kan du även betala via faktura, maila mig på info@claratoll.se i så fall.

Hur länge binder jag mig?

Du väljer antingen ett löpande avtal och i så fall kan du avsluta precis när du vill. Du betalar i förväg för månaden och får inte tillgång till kommande månads material om du inte betalar.

Är StrongAndHappy.se friskvårdsberättigad?

Ja! När du tecknar ditt abonnemang så skapas det automatiskt ett kvitto som mailas till den epost-adress som du har kopplad till ditt konto. Detta kvitto lämnar du sedan till din arbetsgivare. Vissa arbetsgivare vill ha mer information, maila mig info@claratoll.se så löser vi det tillsammans i så fall.

Hur får man feedback?

Facebookgruppen Min tid för träning – i den här gruppen får du gärna dela filmer från din träning så kan jag och de andra medlemmarna hjälpa dig med din teknik.

Vad händer med mina personuppgifter?

  • Ditt namn och övriga uppgifter sparas så länge du är medlem. Väljer du att säga upp medlemskapet så raderas dina uppgifter. Vill du vid avslutat medlemskap behålla dina uppgifter (ex om du tar en paus) så meddela det så pausar jag ditt medlemskap istället för att avsluta det.
  • Ditt namn syns enbart för andra än oss bakom stronandhappy.se om du lämnar en recension, i andra fall kan ingen annan se ditt medlemskap och du kan inte se någon annan medlem.