Outdoor queen

outdoor queen

Ett träningsprogram för dig som vill träna på utegym. Det kommer främst vara styrketräning på utegymmet, så för dig som vill ha löpning och annan konditionsträning passar RUN HAPPY eller SH BOOTCAMP bra att kombinera det här programmet med!

3 block. 8 pass i varje. 30-45 minuter per pass.

Outdoor Queen är speciellt utformat för kvinnor som vill ta sin träning till nästa nivå på utegymmet! I programmet får du köra tre kraftfulla block med åtta intensiva pass i varje, allt för att hjälpa dig att nå dina mål och bli den bästa versionen av dig själv. Oavsett om du är en erfaren utomhustränare eller nybörjare, kommer Outdoor Queen att utmana och inspirera dig.

Block 1: Foundation

I detta block fokuserar vi på att bygga en stark grund för din utomhusträning. Här hittar du pass som syftar till att förbättra din kroppshållning, öka din flexibilitet och stärka din core. Vi börjar med grundläggande rörelser och tekniker som kommer att vara grunden för din träningsresa.

Block 2: Strength

Nu är det dags att ta din styrka och kondition till nästa nivå. Block 2 fokuserar på att bygga muskler, öka din uthållighet och förbättra din prestation. Här kommer du att utmanas med progressiva övningar och komplexa träningspass som hjälper dig att nå dina mål för styrka.

Block 3: Challenge

I det sista blocket av Outdoor Queen går vi all in på utmaning och prestationsförbättring. Här kommer du att ställas inför avancerade träningspass som kombinerar styrka, smidighet och snabbhet. Detta block är utformat för dem som vill pusha sina gränser och ta sin träning till nya höjder. Du kommer att känna dig som en sann Outdoor Queen när du avslutar detta block och ser de fantastiska resultat du har uppnått.

Kursinformation

Svårighetsgrad: Medelsvår

Spår:

Etiketter:

Till det här programmet så rekommenderar jag att köra på ett lite mer välutrustat utegym, eller ta med egna redskap ex tung ryggsäck med saker i, hantlar eller gummiband, eller så kanske det finns en stock i skogen i närheten?

Övningarna har olika instruktioner för olika typer av redskap, ex knäböj som man kan köra med en vikt i famnen, med en utegymsställning, med en tung stock, med gummiband och som boxböj. Går du in på övningslänkarna så kommer du hitta alla varianter och kan köra den övning som passar för dig.

Vill du köra med utegymsställningar främst så behöver du:

  • Ställning för knäböj
  • Marklyft
  • Latsdrag
  • Axelpress
  • Bänkpress
  • En helt vanlig bänk/stubbe – gärna i olika höjder
  • Räcken i olika höjder

Kurs instruktör

claratoll claratoll Author

Bli medlem

GRATIS
MEDLEMSPRIS

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *