lift like fall logo

Varmt välkommen till det här korta men intensiva programmet för dig som vill kicka igång hösten tillsammans med mig!

Under tre veckor kör vi 3 pass per vecka som tar ungefär 30 minuter att genomföra (lite beroende på hur tunga vikter du tar och hur mycket vila du behöver mellan seten), så 9 pass för att sätta fart på hösten och komma igång igen helt enkelt!

Det här programmet fungerar att köra både på gym och hemma, för det enda du behöver är ett par hantlar eller kettlebells. Ju fler desto enklare att variera för de olika övningarna såklart, men det går att köra alla övningar med en enda hantel.

Kursinformation

Uppskattad tid: 3 weeks

Svårighetsgrad: Nybörjare

Week 1: Foundation

Build Strength Basics Establishing Power Core

Under Foundation-blocket bygger vi upp grundläggande teknik i basövningarna, så att du kan köra igång med mer komplicerade övningar under kommande två block. Detta för att hitta tillbaka till träningsrutiner och bygga upp en bra känsla i kroppen inför kommande pass.

Week 2: Intensification

Boosting Power Potential Elevating Strength Limits

I Intensification-blocket är det dags att ta det ett steg vidare. I den här veckan jobbar vi med kraftutveckling och explosiv träning, med svårare övningar för att ge en bra utmaning till dig.

Week 3: Advanced

Maximizing Power Gains Reaching Strength Peaks

Tredje och sista blocket i det här träningsprogrammet är Advanced – här jobbar vi med tunga och mer komplexa övningar som utmanar ordentligt. Här testar vi din uthållighet och styrka till max, så var beredd på att ta i ordentligt.

Träningsrekommendationer

Det här programmet är för dig som vill träna 30 minuter per vecka x 3 pass.

Du behöver ha lite koll på hantlar och kettlebells sen tidigare, har du inte det rekommenderar jag Get started at home, Get started eller Välkommen in på gymmet – programmen.

Det här programmet är för dig som vill kicka igång hösten och köra ett kort och intensivt träningsprogram för att komma igång igen!

Kurs instruktör

claratoll claratoll Author

Bli medlem

GRATIS
MEDLEMSPRIS

Ingår i ditt medlemskap.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *