Get strong

get strong

Fem veckors upplägg där du bygger upp muskler och blir stark.

Det här programmet kan du köra flera gånger om, om du vill det.

Programmet är för dig som orkar minst en repetition på 20kg (skivstången) i bänkpress, en på 20kg i knäböj och en på 30kg i marklyft. Är du inte riktigt där än så rekommenderar jag dig att köra något av de andra programmen som finns här på strongandhappy.se!

Orkar du mer än rekommendationen så kan du givetvis köra ändå, programmet är utformat så att du som är van att lyfta tungt kan göra det.

Lägsta startvikt för programmet:

Knäböj: 20kg (skivstången)

Bänkpress: 20kg (skivstången)

Marklyft: 30kg (skivstång + 5kg på varje sida)

Kursinformation

Svårighetsgrad: Medelsvår

Spår:

Kategorier:

Etiketter:

Det här programmet är för dig som vill träna knäböj, marklyft och bänkpress på gymmet och bygga upp styrkan i din kropp!

Programmet är tänkt att vara steget efter Gymkursen, så har du inte kört igenom det programmet så tycker jag att du ska börja där.

Passen i programmet är tänkta att ta mellan 45 och 60 minuter, men om du inte har tid att träna så länge så fokuserar du på övningarna i början av passen och resterande övningar kan du modifiera lite om du känner att tiden börjar ta slut.

Kurs instruktör

claratoll claratoll Author

Bli medlem

GRATIS
MEDLEMSPRIS

Ingår i ditt medlemskap.

Ett svar

  1. Zandra skriver:

    Väldigt roliga och varierande pass, som ändå håller en tydlig grundstruktur vilket gör att man övar upp sin teknik i de större övningarna.

    Det finns instruktioner till varje pass och sedan till varje övning med detaljerade beskrivningar, små filmer och bilder som gör det enkelt att både förstå och våga

    Jag ökade mina vikter med 20-30 kilo på vissa övningar och det är coolt att se hur programmet gör en starkare på ganska kort tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *