Bicepscurls i kabelmaskin

En variant på bicepscurls i kabelmaskinen.

Dra upp och var noga med att hålla emot på vägen ner.

Jag brukar luta lätt bakåt för att få en lite bekvämare vinkel.

Vissa kör den här längre ifrån själva maskinen, men jag tycker det känns bäst och är enklare att jobba när jag står nästan direkt över vajern så jag drar rakt upp (förutom på slutet då jag drar in handtaget mot mig).

Man kan välja mellan alla möjliga typer av redskap, ex rep eller ett rakt handtag som jag använder. Testa dig fram för att se vilken du tycker är bäst. Håller man med ett rep får man ofta en vinklad handled vilket kan vara skönt om man tycker att den raka varianten (som jag kör nedan) gör ont eller känns obehagligt.

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *